Meniu Închide

Despre noi

Infiintata in anul 2013, compania Celarom Power And Tools SRL a devenit in scurt timp unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania de scule, materii prime, echipamente si materiale de protectie.

Profesionalismul serviciilor noastre este asigurat de o echipa cu o vasta experienta. Oferim consultanta si consiliere de specialitate in alegerea echipamentelor si materialelor potrivite, necesare pentru finalizarea oricarui proiect.

Avem contracte de distributie cu peste 1000 de furnizori de scule de mana, scule electrice, materiale electrice, cabluri electrice si date, instalatii de aer conditionat HVAC. Astfel asiguram o gama de produse generoasa, depasind 100.000 de repere, majoritatea fiind disponibile din stoc propriu. Furnizorii nostri sunt cei mai mari producatori de echipamente si scule din lume astfel: Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, Stern, Mob & Ius, Unior, Graper, Stanley, Honex, Schneider, ABB, Eaton, Siemens, Elmark, Phillips, etc..

Fiind importatori directi de la furnizorii nostri din Uniunea Europeana sau Asia, reusim sa oferim produse de o calitate verificata la un raport calitate pret imbatabil, astfel produsele ajung la client avand cel mai bun pret.

Asiguram livrarea produselor comandate prin intermediul flotei proprii la nivel national sau prin intermediul parteneriatelor cu cele mai importante companii de curierat din Romania.